Хрупкаво панирано авокадо [Orgran]

0
632
Hrupkavo_panirano_avokado

Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 20 минути

Порции: 6

Съставки:

Метод на приготвяне:

  1. Загрейте предварително фурната до 230 градуса
  2. Обелете авокадото и махнете костилката. Нарежете го така, че от 3-те броя авокадо да получите 20 – 22 парченца
  3. В купа смесете яйчния заместител с 4 с.л. вода
  4. В друга купа смесете сухарите и разтопения маргарин и размесете с помощта на пръстите си. Добавете чесъна, лука, червеният пипер, солта и черния пипер и разбъркайте отново
  5. Оваляйте всяко парче авокадо първо в брашно, след това в яйчния заместител и накрая в сместа от хрупкавите сухари, разтопен маргарин и подправки. Напръскайте ги внимателно със спрей за готвене
  6. Подредете ги в подходящ съд за печене и печете за 10 – 15 минути, докато панировката не получи светло-кафяв цвят. След като извадите ястието от фурната, изчакайте 10 минути да се охлади и сервирайте с чеснов сос или сос по ваш избор

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име