Хапки от Веган Гръцко бяло Виолайф сирене – 2 вида

0
314

Обичам ефектни ястия и също лесни за правене. Не е необходимо непременно да прекараме половината ден в кухнята, за да приготвим нещо впечатляващо и вкусно.

Тази рецепта за хапки с Веган Гръцко бяло сирене на Виолайф ще впечатли всеки и е приятен акомпанимент към много ястия.

10 – 12 бр. приготвяне: 10 мин.

1 пакет Веган Гръцко бяло сирене Виолайф 200г, като има и разфасовка 1,2 кг

1-ви вариант

  • 1 с.л. белен сусам
  • 1 с.л. черен сусам
  • ½ ч.л. червен пипер
  • 1/3 ч.л. чили (по избор)

2-ри вариант

  • 1 с.л. орехи на ситно
  • 1 с.л. стафиди или червено боровинки на ситно
  • 1 с.л. магданоз накълцан
  • Щипка сол и пипер

В плитки купички смесвате всеки от вариантите по отделно.

Омазнете си пръстите, за да не се залепи сиренето по тях. Оформете топки от сиренето (10 – 12 бр.). Не е необходимо да са идеално кръгли.

Оваляйте ги в двете смеси поотделно. Насладете им се незабавно или ги съхранявайте в хладилник до 4 дни.

Предишна статияСалата с пиле и карамелизирани лимони
Следваща статияСухо четкане у дома – новият любим ритуал на жените с Hydrea London
Николета Колева
Аз съм професионален готвач, специализиран в приготвянето на веган и вегетариански ястия. Интерсът ми към здравословното хранене започва още в гимназията. От престоя ми 5 години в Азия ме насочи към кулинарията като кариера. Работила съм в ресторанти в Тайланд, Малайзия, Индонезия, Тайван и Китай. Сертифицирана съм в "Radiantly Alive's Living Food Chef Certification Course" за гурме сурови ястия и продължавам да преоткривам изкуството на приготвянето на храна. Моята страст е да споделя знанията и уменията си с кулинари-любители и да покажа на хората, че вкусните и здравословни ястия могат да бъдат лесни за приготвяне. В блога на Lifestore ще представя различни рецепти, с които бих искала да вдъхновя читателите да се наслаждават не само на хапването, но и на приготвянето на храната.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име