Домашно приготвено мляко от кашу

0
761

Опитайте тази супер лесна и бърза веган рецепта за мляко от кашу. Това мляко винаги се получава гладко, има собствена естествена сладост, а на вкус е самото великолепие. Можете да го направите по-гъсто или по-рядко в зависимост от предпочитанията ви. Пропорциите, които ще ви дадем са идеални за едно чудесно мляко за пиене. За да стане млякото идеално гладко, накиснете кашуто. Високата скорост на блендера също помага, но не е достатъчна.

Кашуто притежава множество полезни качества – предпазва сърцето, помага срещу натрупването на излишни килограми, съдържа много фибри и протеини и е страхотно на вкус. Млякото издържа от 3 до 5 дни в хладилника, но на петия ден, преди да го консумирайте, за всеки случай го помиришете.

И така, ето какво ви е необходимо:

  • 1 чаша кашу, накиснати докато омекнат, изплакнати и подсушени
  • 4-6 чаши вода

Начин на приготвяне:

  1. Поставете ядките и водата в блендер и пасирайте, докато стане идеално гладко.
  2. Ако желаете може и да го прецедите, но не е задължително.

 

БИО кашу сурово
БИО кашу сурово

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име