• Вход
  • Регистрация

Домашен веган Сникърс [без глутен]

Все още не познаваме човек, който не обича Сникърс. За сметка на това, познаваме много, които не обичат безкрайно дългия списък със съставки, както и огромните количества захар в този десерт. Точно по тази причина днес ти предаламе веган безглутенов вариант на любимите шоколадови барчета.
Необходими продукти:
За основата:
За пълнежа:
За заливката:
  • ½ ч.ч. кокосово масло
  • 4 с.л. какао на прах
  • 3 с.л. кленов сироп
Начин на приготвяне:
Слагаме всички съставки за основата в кухненски робот и блендираме. Разстиламе готова смес в подходящ съд (тава е добър вариант), като се стараем дебелината й да е равномерна навсякъде. Слагаме във фризер и замразяваме за няколко часа. За пълнежа накисваме фурмите в топла вода за 10-15 минути. Смиламе ги в блендер и добавяме останалите съставки. Блендираме, докато сместа стане гладка и кремообразна. Вадим основата от фризера и разпределяме пълнежа върху нея. Връщаме обратно във фризера, за да стегне. За заливката стапяме кокосовото масло на ниска температура и добавяме какаото и кленовия сироп, докато разбъркваме енергично. Вадим основата от фризера и нарязваме в желана форма. Поръсваме всяко барче с фъстъци и потапяме в шоколада. Оставяме в хладилник и консумираме с наслада. Желаем ти здрав апетит. Рецепта и снимка: onegreenplanet.org

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!

Продукти в рецепта

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!