Рецепта за домашен течен шоколад [веган]

0
2167

[fb_button]

О, течен шоколад! Никой не може да устои на плътния ти вкус и декадентското усещане, което придаваш, дори на най-обикновената препечена филийка. Можем да напишем ода за теб, но сме прекалено заети да те хапваме, за да изпадаме в лирични отклонения.

Разбира се, говорим за полезната версия на любимото на всички сладко изкушение. Версия, в чийто състав влизат благинки като тахан, мед и какао. Версия, която освен вкусна е и много полезна. Версия, която съвсем спокойно даваме и на децата си без угризения, защото няма захар и неясни субстанции с безкрайно дълги имена. Как да си я направите? Ето я тайната.

Необходими продукти:
Начин на приготвяне:

Всички съставки се поставят в блендер и се смесват до получаването на хомогенна смес. Готовият шоколад се пресипва в бурканче с плътна капачка и се съхранява в хладилник.

Подходящ е за директна консумация. Ако не изчезне броени минути след направата му, можете дори да го намажете на филийка.

Желаем ви добър апетит и добро здраве.

Рецепта и снимка:

Chocolate Covered Katie

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име