Уважаеми клиенти, поради извънредната ситуация имаме забавяне на поръчките. Молим да бъдем извинени и благодарим за разбирането.

  • Вход
  • Регистрация

Домашен пастет от орехи

Съставки


  • 1 с.л. зехтин

  • 1 малък червен лук, нарязан на ситно

  • 2 скилидки чесън, нарязани на ситно

  • 2 с.л. безглутеново брашно за всякакви цели Orgran

  • 1 ½ ч.ч. зеленчуков бульон

  • 1 ½ ч.ч. сурови орехи

  • сокът на два лайма

  • соев сос тамари

  • 2 с.л. магданоз


Метод на приготвяне


Запечете орехите във фурна за 4-5 минути.


Загрейте зехтина в голям тиган и сотирайте лука и чесъна за 3-5 минути.


Добавете брашното към зеленчуците.  Разбъркайте добре. След това сложете в тигана орехите и зеленчуковия бульон. Оставете тигана на среден огън и гответе, докато бульона изври.


Разбърквайте от време на време.


Свалете от котлона и оставете да изстине за няколко минути.


Сложете сместа в кухненски робот и добавете останалите съставки без магданоза. Блендирайте до хомогенен крем.


Сложете в подходящ съд за сервиране и поръсете с прясно нарязания магданоз.


Охладете преди консумация.


Добър апетит

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!

Продукти в рецепта

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!