Една вкусна рецепта от нас, за дип с топено сирене и маслини, подходящ за лека закуска или за похапване между хранения.
Необходими продукти:
- 300 гр. маслини без костилки
- 100 гр. топено сирене
- 3 с.л. зехтин
- пресен чесън
- щипка черен пипер
Начин на приготвяне:
- Всички продукти се поставят в блендер /пасатор/ и се пасират до хомогенна смес.
- Подправя се с черен пипер на вкус.
- Дипът се сервира върху препечени филийки или сухари.
Когато сте готови, спокойно може да си намажете от сместа на филийка хляб или пък на многозърнести сухари с киноа. Тези препечени сухари са страхотна алтернатива на хляба за Вашата лека закуска или за похапване между хранения, като не съдържат глутен.
[fb_button]