БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за подготовка: 30 мин
Време за приготвяне: 90 мин
Порции: 4
Съставки
За карфиола
За соса
Загрейте фурната на 180 градуса. В кухненски робот смесете чесъна, червения пипер, кимиона и половината листа от мащерка. Добавете зехтина, овкусете със сол и черен пипер на вкус и блендирайте до паста.
Отрежете пънчето на карфиола, така че да можете да го сложите в тавата и да стои стабилен. С ръце намажете цялата глава карфиол с билковата паста. Намажете с лимонов сок и оцет, покрийте с фолио и печете за 90 минути.
Извадете тавата от фурната, налейте в нея доматения сос, поръсете карфиола с тахан и настърганата лимонова кора и печете още 10 минути.
За приготвянето на соса, смесете всички съставки в малка тенджера и гответе на бавен огън, докато сирената се разтопят напълно. Ще получите веган фондю, с което да залеете карфиола, когато е готов.
Накрая декорирайте с останалите свежи листа мащерка, нарязан магданоз и тиквени семена.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС