БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Рецепта за есенен десерт за закуска, защото чия пудинг ми е един от любимите неща сутрин. Открих чията по време на професионалният курс, които изкарах на о. Бали. Представяхме го в много варианти за закуска. Чията е пълна с много полезни вещества, полезни мазнини, протеин и фибри. В течност набъбва и придава хубава текстура. Супер лесна и полезна опция за една прекрасна закуска, която може да се направи от предният ден. Така хем няма нужда да ставаме по – рано, за да приготвим нещо за ядене, хем ще имаме нещо чудесно за добър старт на деня.
В блендър или пасатор смесете всички съставки без чията и бисквитите. Нагласете на сладост ако е необходимо. Когато стане хомогенно, излейте в купа и разбъркайте чията с бъркалка или вилица. Важно да я разбъркате много добре незабавно след изсипването, за да не се слепят зърната. Оставете я да набъбне поне за 20 мин или от предният ден. След това гарнирайте подходящ съд за сервиране с бишкотите от долу и страни. Залейте с пудинга и сложете още 1 – 2 бишкотите отгоре.
Бисквитите и тиквеният пудинг се съчетават прекрасно заедно като вкус и текстура.
Допълнително може да гарнирате със сушени плодове, кокосови стърготини и други любими неща.
Трайност на тиквеният чия пудинг 5 дни съхранен в хладилник
*За подправките – този микс е много подходящ за тиква. Ако нямате всичко, само 2 ч.л. канела е също достатъчно за хубав вкус.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС