Брауни с бял шоколад и бадеми [без глутен]

0
414
Брауни с бял шоколад и бадеми

Време за подготовка: 20 минути
Време за приготвяне: 30 минути

Необходими продукти

Метод на приготвяне

  1. Загрейте фурната до 180°C, подгответе тава и я напръскайте със спрей за готвене;
  2. Смесете маслото и шоколада в малък съд, след това ги разтопете на слаб огън, разбъркайте леко и оставете получената смес да се охлади;
  3. Разбъркайте захарта, яйцата, ваниловата есенция заедно с бадемите, маслото и шоколада;
  4. Пресейте брашната, млякото на прах и бакпулвера, разбъркайте с шоколадовата смес, за да се смесят добре всички съставки;
  5. Изсипете сместа в приготвената форма за печене;
  6. Поставете в предварително загрята фурна и печете около 30 минути или по ваша преценка
  7. Когато е готово, извадете от фурната;
  8. Разтопете допълнително бял шоколад и залейте внимателно с него изпечените браунита;
  9. Оставете да се охлади и консумирайте с удоволствие!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име