Веган бобени кюфтенца без глутен

0
352

Време за приготвяне: 40 минути
Порции: 24

Съставки

Метод на приготвяне

  1. Блендирайте двата вида боб, лука, чесъна, солта и белия пипер до хомогенност.
  2. Добавете брашното и галетата към сместа и разбъркайте добре.
  3. Използвайте супена лъжица или лъжица за сладолед, за да оформите кюфтенцата.
  4. Загрейте мазнината в тиган.
  5. Гответе кюфтенцата за 2-3 минути от всяка страна до приятен кафеникав цвят.
  6. Оставете готовите кюфтенца върху хартия, за да попие излишната мазнина.
  7. Излейте мазнината от тигана и в него сложете доматите, чесъна на прах и захарта.
  8. Гответе на средна тепмпература за около 15 мин или до сгъстяване.
  9. Сервирайте кюфтенцата със соса.

Препоръчани продукти

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име