Безглутенови коледни сладки

0
335

[fb_button]

Коледно ни е. Мечтаем си за заснежени пейзажи,топли чайчета и сладкиши. Безглутенови, разбира се. И тъй като вярваме, че не си струва да се правят компромиси с добрите хранителни навици, Ви предлагаме рецепта за безглутенови коледни сладки. Почерпете и роднините, ако останат.

Необходими продукти:
Начин на приготвяне:

Смесете сухите съставки в купа. В отделен съд разбъркайте олиото, кленовия сироп и меда (важно е той да е течен).

Изсипете мокрите съставки при сухите и ги смесете.

С навлажнени ръце оформете от сместа малки топчета или оформете в желана от вас форма.

Подредете в подходящ съд за печене.

Загрейте фурната на 180 градуса и печете за 10 минути. Сладките ще придобият приятен златисто-кафяв цвят.

Сервирайте с любима топла напитка или като десерт на Коледната трапеза.

Желаем ви здрав апетит и вълшебни празници.

Nasheto_predlojenie

klenov-sirop product_5048 biosviat-bademovo-brashno

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име