• Вход
  • Регистрация

Безглутенови фузили с аспержи и веган песто

Време за приготвяне: 40 мин

Порции: 4

    Съставки

    За пестото

    • 50 гр Violife веган просоциано с вкус на пармезан, настъргано
    • шепа босилек
    • 1 скилидка чесън
    • 100 мл зехтин
    • сол и черен пипер на вкус

    Метод на приготвяне

    1. Загрейте фурната на 180 градуса.
    2. Нарежете тиквичките на полумесеци с дебелина около 1 см и ги сложете в предваиртелно намазнена тава. Добавете в тавата и аспержите.
    3. Леко напръскайте със зехтин. Овкусете със сол и черен пипер и печете 20 минути.
    4. Направете пестото, като сложите всички съставки за него в блендер и пасирате до желана гъстота на сместа.
    5. Пригответе фузилите по описанието на пакета.
    6. Минута преди да извадите пастата, сложете в тенджерата замразения грах.
    7. Заделете 1 ч.ч. от водата, в която сте готвили пастата. Сложете фузилите в подходящ съд.
    8. Добавете към тях пестото, крема сиренето, тиквичките, аспержите и водата от пастата. Разбъркайте добре.
    9. Поръсете с руколата и настърганото просоциано. Залейте със сока на лимона.

    Добър апетит.


    Търсене


    Получавай актуални оферти:
    Абонирай се за нашия бюлетин!

    Продукти в рецепта

    Lifestore
    06/11/2019 15:28
    В Lifestore работят доказани професионалисти в областта на алтернативната медицина, нутриционистиката, диетологията и здравословната кухня. Рецептите, които пишем, са изпробвани, диетите - безопасни, а статиите на тема здраве и храни са базирани на научно обосновани факти. За всичко, което ви интересува, можете да ни питате в коментар под статиите или в чата - ние сме насреща!

    ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

    100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

    БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

    ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

    ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


    Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!