Паста със зеленчуци и песто – без глутен

0
348

Време за подготовка: 30 минути
Време за готвене: 7 минути

Съставки:

Метод на приготвяне:

  • За приготвянето на магданозеното песто, просто блендирайте магданоза и постепенно добавете зехтин в желано количество.
  • Загрейте 3-те супени лъжици зехтин в малък тиган. Сотирайте лука и чесъна. Добавете тиквичките и морковите. Гответе под капак за около 5 минути и изключете котлона.
  • За соса смесете сметаната, брашното, настърганото сирене, солта и пипера в блендер. Изсипете в тигана с топлите зеленчуци и добавете около 1 с.л. от пестото.
  • Разбъркайте всичко добре и гответе за 1-2 минути.
  • Пригответе пастата по указанията на пакета.
  • Сервирайте пастата върху желано количество сос.

Препоръчани продукти

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име