• Вход
  • Регистрация

Паста със зеленчуци и песто - без глутен

Време за подготовка: 30 минути Време за готвене: 7 минути

Съставки:

Метод на приготвяне:

  • За приготвянето на магданозеното песто, просто блендирайте магданоза и постепенно добавете зехтин в желано количество.
  • Загрейте 3-те супени лъжици зехтин в малък тиган. Сотирайте лука и чесъна. Добавете тиквичките и морковите. Гответе под капак за около 5 минути и изключете котлона.
  • За соса смесете сметаната, брашното, настърганото сирене, солта и пипера в блендер. Изсипете в тигана с топлите зеленчуци и добавете около 1 с.л. от пестото.
  • Разбъркайте всичко добре и гответе за 1-2 минути.
  • Пригответе пастата по указанията на пакета.
  • Сервирайте пастата върху желано количество сос.

Препоръчани продукти

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!
Автор: Тест
Тест

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 5% отстъпка от първата ти поръчка!