• Вход
  • Регистрация

Факти за храната

Факти за храната. Кокосово мляко
Факти за храната
566
Кокосовото дърво е едно от растенията с най-много приложения. Всяка част от него може да се използва – от листата до корените. Листата се използват за направата на метли, кошници и временен подслон. К ...
Факти за храната. Кейл
Факти за храната
372
Кейл е зеленолистно, което лесно вирее дори на по-хладен климат и намира множество приложения в кулинарията. Младите светлозелени листа са перфектно допълнение към всяка свежа салата, а тъмните месест ...
Какао - Факти за храната
Рецепти
1625
Какаото е едно от най-популярните дървета на планетата, от което произлиза любимото на всички какао – основна съставна част на шоколада. Плодовете на какаовото дърво са шушулки, в които се намират цен ...
Домати - Факти за храната
Рецепти
1431
Има стотици сортове домати – от малки, колкото грозде, сливи или череши, за лека и здравословна закуска, дребничкият сорт „Рома” - отлични за готвене, до едрото “биволско сърце”. Цветовете могат да ва ...
Канела - Факти за храната
Факти за храната
560
Сладкият, дървесен аромат на канела е известен от векове, тъй като е един от най-топлите и най-успокояващи аромати на планетата. Канелата е била използвана в продължение на хилядолетия, като подправка ...
Зелен грах - Факти за храната
Рецепти
818
Растението зелен грах произхожда от хималайските равнини на северозападна Индия. Той е признат за една от първите култивирани хранителни култури, заради ранните сведения за отглеждането му. Някои учен ...
Лавандула - Факти за храната
Факти за храната
711
Ароматна, красива и гъвкава, лавандулата обикновено се добавя към букети. Тя се използва и за ароматерапия, тъй като пречиства и ободрява. Растението лавандула расте във вид на малък храст с прекрасни ...
Праскови - Факти за храната
Рецепти
842
Не са много плодовете, които могат да засенчат любимите на всички праскови. Прасковите са сочен плод, произлизащ от Китай. Те се разпространяват сравнително бързо и сред останалите държави и континент ...
Какво трябва да знаем за него него величество Кокоса
Факти за храната
1009
За почти една трета от световното население, плодовете от кокос са част от ежедневното меню, докато в западния свят ги смятаме за екзотика. Експертите го описват не само като плод, но и като ядка и ка ...
За рибеното масло от А до Я
Добавки
2036
Магдалена Пашова - холистичен нутриционист, за ползите от рибеното масло: Част от въпросите, които най-често получавам на страницата си във Фейсбук и като коментари тук са: “Трябва ли да взимам/дав ...
Морков - интересни факти
Рецепти
974
Морковите са около нас от векове. Срещат се почти в целия свят и съществуват многообразни начини за консумацията им. Историците смятат, че морковите са култивирани от древните гърци и римляни, тъй кат ...
Бадеми - Факти за храната
Факти за храната
380
Вкусни и полезни, бадемите са предпочитана храна от много хора. Те се добавят в различни десерти, брашното от тях може да се използва в направата на безглутенови изделия, а млякото им е едно от най-пр ...
Показване от 1 до 12 от общо 84 (7 страници)

Описание

Факти за храната

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!