БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Buontempo е италианската дума за „добро време”, а също така е и синоним на качество и финес на кулинарните творения, които изразяват индивидуалност, качество и стойност. Със своето наследство, което се корени дълбоко в производството на паста в регион Абруцо, Италия, днес традицията е продължена и Бонтемпо е познатото име за вкусни храни, които отразяват културно и кулинарно отличие.
Производството на тази качествена паста отива отвъд майсторството и днес включва и очакванията на модерния човек, което включва хранителност, универсалност, безкомпромисна консистенция и твърдост след приготвяне, което е типично за истинската италианска паста.
Това е изкуство, което е изразено и представено в чинията Ви за вечеря, като разбира се крайната оценка на текстурата и вкуса се дава от небцето. Това е опит, който се надяваме да предоставим на Вас и Вашето семейство. Бъдете здрави и Buon Appetito!
Царевично брашно (79.8%), оризово брашно (19.7%), растителни моноглицериди.
Хранителни стойности | в 100 гр сух продукт | в 100 гр приготвен продукт |
Енергийна стойност kJ/kcal | 1510/360 | 721/172 |
Мазнини (g), от които | 1.5 | 0.7 |
наситени мастни киселини (g): | 0.5 | 0.2 |
Въглехидрати (g), от които | 78.5 | 37.5 |
захари (g) | 0.5 | 0.2 |
Фибри | 0.6 | 0.6 |
Протеини | 6.5 | 3.1 |
Сол(g) | 0.0 | 0.0 |
Да се съхранява на хладно и сухо място.
Начин на приготвяне: 250 гр. от продукта се варят в 4 литра вода.
Варенето продължава около 10 минути или до достигане на желаната текстура.
Прецедете и изплакнете пастата с топла вода. Сервирайте гарнирана по ваш вкус.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС