При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Независимо дали имате алергия към яйца, придържате се към веганска диета или искате да намалите приема на холестерол, заместителят на яйца без глутен Orgran е прекрасно решение за вас!
Заместителят на яйца ви позволява да продължите да се наслаждавате на печива и други рецепти, които зависят от заквасващите, емулгиращи, овлажняващи и свързващи свойства на яйцата.
Една опаковка Заместител на яйца без глутен Orgran - 200 г се равнява на 66 яйца.
Хранителният продукт е подходящ за вегани и е без:
Страдате от хранителни алергии? Няма проблем. Заместителят на яйца без глутен Orgran ви позволява да създавате вкусни и здравословни сладкиши и печива без да се налага да използвате яйца.
Формулата на продукта включва внимателно подбрана комбинация от нишесте от картофи и тапиока с набухвател, за да се осигури максимална пухкавост на вашите печива. Това е идеалният заместител на яйцата — непременно трябва да го имате под ръка в кухнята си!
Както всички продукти на Orgran, Заместител на яйца без глутен не съдържа някои от най-често срещаните хранителни алергени, включително глутен, млечни продукти, яйца, соя, пшеница и мая.
Употреба
Как да използвате заместителя на яйца Orgran? Лесно е! Продуктът може да се използва във всички рецепти, които изискват използването на яйца, включително в сладкиши, меренги, палачинки или дори за приготвяне на майонеза без яйца.
Просто смесете 1 чаена лъжичка (3 g) заместител на яйца без глутен Orgran с 2 супени лъжици (30 ml) вода, за да замените 1 цяло яйце в рецептата.
Нуждаете се от жълтък и белтък за приготвянето на любим сладкиш? Няма проблем!
ПРОИЗХОД | |
Държава | Австралия |
Продуктът съдържа | |
Съставки | Картофено нишесте, нишесте от тапиока; набухвател: калциев карбонат; регулатор на киселинността: лимонена киселина, стабилизатор: метилцелулоза. |
Хранителни стойности (в 100 г) | |
Енергийна стойност kJ/kcal | 1348 / 322,18 |
Мазнини (g), от които | < 0,1 |
наситени мастни киселини (g) | < 0,1 |
Въглехидрати (g), от които | 78,2 |
захари (g) | < 0,1 |
Фибри (g) | 2,3 |
Протеини (g) | < 0,1 |
Сол (g) | 0,0 |