БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Представяме ви безглутенов микс за златен хляб Mill & Folks с ниско съдържание на въглехидрати. Това е универсална смес, специално създадена за хората, които се придържат към здравословното хранене и не желаят да правят компромис с диетичните си предпочитания.
С една опаковка безглутенов микс за златен хляб нисковъглехидратен Mill & Folks – 900гр можете да приготвите до четири хляба (всеки с тегло 410 гр).
Безглутеновият микс съдържа първокласни съставки, сред които: брашно от просо и киноа, смес от фибри от псилиум хуск и бамбукови влакна в комбинация с богато на хранителни вещества златно ленено брашно. Продуктът е веган, без глутен, без млечни продукти, без яйца, без соя, без царевично брашно и царевично нишесте, без картофи, без ориз. Освен това, той е богат източник на диетични фибри и е произведен без добавяне на захар, нишесте или мазнини.
С една опаковка безглутенов микс за златен хляб нисковъглехидратен Mill & Folks – 900гр можете да приготвите до четири хляба (всеки с тегло 410 гр). Към продукта са включени подробни инструкции за употреба и рецепти, гарантиращи бързо и лесно приготвяне на вкусен и ароматен домашен хляб. Дори да сте начинаещ пекар, със сигурност ще постигнете професионални резултати!
Продуктовата гама предлага многобройни предимства, включително:
Да се съхранява на сухо и хладно място.
Съставки:
Приготвяне: Смесете всички сухи съставки, добавете маята и разбъркайте добре. Наливайки водата към сместа, продължавайте да месите. Покрийте тестото и го оставете да втаса за около 45-60 мин. на топло. Върху суха повърхност оформете питка и покрийте, докато загрее фурната (190°C). Направете 3-4 разреза по повърхността. Печете в тава, застлана със силиконова хартия за печене, в предварително загрятата фурна за 70 мин. с горно и долно нагряване. Оставете да изстине върху решетка преди разрязване.
Съставки:
Приготвяне: Смесете всички сухи съставки и омесете добре тестото. Оставете да почине за 10 мин., след което върху суха повърхност оформете 6 кръгли хлебчета. Печете в тава, покрита със силиконова хартия за печене, в предварително загрята фурна на 190°C за 50 мин. с горно и долно нагряване. Когато са готови, ги оставете да изстинат върху решетка.
ПРОИЗХОД | |
Държава | Унгария |
Хранителни стойности (в 100 г) | |
Енергийна стойност kJ/kcal | 1349/321 |
Мазнини (g), от които | 3,1 |
наситени мастни киселини (g) | 0,7 |
Въглехидрати (g), от които | 49 |
захари (g) | 0,5 |
Фибри (g) | 24 |
Протеини (g) | 13 |
Сол (g) | 0,07 |
Продуктът съдържа | |
Съставки | Смес от безглутеново брашно (брашно от просо [Полша], брашно от киноа), смес от фибри (брашно от псилиум хуск, брашно от бамбукови влакна), златно ленено брашно. Може да съдържа следи от ядки. |
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС