БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
Невероятно вкусен микс за шоколадов кейк. Резултатите са винаги отлични и обожавани от деца и възрастни. За превъзходен завършек, може да добавите глазура. Сместа е без глутен, пшеница, царевица, млечни продукти, соя и яйца.
Захар, картофено нишесте, оризово брашно, нискомаслено какао на прах (7,2%), безглутенов бакпулвер, набухватели: динатриев дифосфат, натриев бикарбонат, оризово брашно; стабилизатор: ксантанова гума.
Хранителни стойности | в 100 гр |
Енергийна стойност kJ/kcal | 1552 / 371 |
Мазнини (g), от които | 1,8 |
наситени мастни киселини (g) | 0,9 |
Въглехидрати (g), от които | 86 |
захари (g) | 48 |
Фибри (g) | 3,3 |
Протеини (g) | 3,0 |
Сол (g) | 0,58 |
Начин на приготвяне (от опаковката):
Загрейте фурната на 180°C. В купа разтопете 125 гр масло, а в друга купа разбийте 2 яйца. Смесете яйцата и маслото с целия пакет брашно. Получената смес изсипете в предварително намазнен съд и печете за около 25 минути.
Веган вариант на приготвяне:
Необходими продукти: 300 гр безглутенова смес за Шоколадов кейк, 150 гр растителна мазнина, 2 банана (пасирани на пюре).
Загрейте фурната на 180°C. В купа смесете мазнината, намачканите банани и сместа за кейка. Разбъркайте добре. Получената смес изсипете в предварително намазнен съд и печете за около 25 - 30 мин.
Остава да се насладите на прекрасния вкус с чаша кафе или ароматен чай.
Да се съхранява на сухо и хлядно място.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Емейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате {link} сайта ОРС