БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal| number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price| number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total| number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Представяме ви безглутенов микс за мек хляб спорт Mill & Folks с ниско съдържание на въглехидрати. Това е универсална смес, специално създадена за хората, които се придържат към здравословното хранене и не желаят да правят компромис с диетичните си предпочитания.
Една опаковка съдържа количество за до 4 хляба (~430/435гр всеки).
Съставът на безглутеновия микс включва брашна от просо и киноа, грахов протеин и смес от фибри, съдържаща люспи от псилиум и бамбукови влакна. Комбинацията включва и брашно от сладки картофи за нотка естествена сладост. Този универсален микс ви позволява да приготвяте любимия си хляб и тестени изделия с лекота.
Продуктът е веган, без глутен, без млечни продукти, без яйца, без соя, без царевично брашно и царевично нишесте, без картофи, без ориз. Освен това, той е богат източник на диетични фибри и е произведен без добавяне на захар или мазнини.
Към продукта са включени подробни инструкции за употреба и рецепти, гарантиращи бързо и лесно приготвяне на вкусен и ароматен домашен хляб. Дори да сте начинаещ пекар, със сигурност ще постигнете професионални резултати!
Продуктовата гама предлага многобройни предимства, включително:
По желание може да се приготви във вариант без мая, но добавянето на мая или бакпулвер е необходимо за приготвянето на следните препоръчителни рецепти:
Една опаковка съдържа количество за до 4 хляба (~430/435гр всеки) по следните основни рецепти:
Съставки:
Приготвяне: Смесете всички съставки и разбъркайте добре. Изсипете в силиконова форма за хляб (8х22 см) и разпределете равномерно. Оставете да втаса за 10 мин., след което напръскайте с малко вода и изпечете в предварително загрята фурна на 190°C за 70 мин. с горно и долно нагряване. Оставете да се охлади напълно върху решетка преди разрязване.
Съставки:
Приготвяне: Смесете всички съставки и разбъркайте добре. Покрийте купата и оставете тестото да престои на топло място за 60 мин. Изсипете сместа в силиконова форма за хляб (8х22 см) и разпределете равномерно. Направете 3-4 разреза по повърхността, напръскайте с малко вода и изпечете в предварително загрята фурна на 190°C за 70 мин. Оставете да се охлади напълно върху решетка преди разрязване.
Готовите печива могат да бъдат замразени веднага щом изстинат напълно (хлябът се нарязва на филии). Веднъж размразени, те отново са свежи и меки. Срок на годност без дълбоко замразяване, при стайна температура, в запечатани найлонови пликове: 3 дни. В хладилник се втвърдяват.
ПРОИЗХОД | |
Държава | Унгария |
Продуктът съдържа | |
Съставки | Смес от безглутенови брашна (брашно от просо, брашно от киноа), грахов протеин, смес от фибри (брашно от псилиум хуск, брашно от бамбукови влакна), брашно от сладък картоф. Може да съдържа следи от ядки. |
Хранителни стойности (в 100 г) | |
Енергийна стойност kJ/kcal | 1386/330 |
Мазнини (g), от които | 2,8 |
наситени мастни киселини (g) | 0,6 |
Въглехидрати (g), от които | 47 |
захари (g) | <0,5 |
Фибри (g) | 23 |
Протеини (g) | 17 |
Сол (g) | 0,07 |
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС