БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Агар агар е растителният заместител на желатина. Извлича се чрез екстракция от червени и кафяви водорасли – използва се полизахаридът (агароза), който формира укрепващата структура в клетъчните стени на водораслите.
Желиращата способност на агара превишава в пъти тази на желатина. Агар агар е всъщност смес от агароза и агропектин и освен чисто кулинарните му свойства, той има леко лаксативно действие и оказва потискащ апетита ефект.
Агар-агар от органичен произход.
Агарът е подходящ за приготвяне на желета, мусове, сладолед, за сгъстяване на сосове и др.
Разтворете 1 ч.л. агар-агар в 4 ч.л. гореща вода – процесът може да отнеме около 10 минути. Нека водата заври, след което оставете сместа да къкри (от 2 до 5 мин). Смесете добре с останалите топли съставки. След като всичко се охлади, агарът ще желира сместа. Ако стане прекалено стегнат, добавете още течност.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС